Campionate

Cristiano Ronaldo, pus la zid de un triplu cîştigător al Balonului de Aur: "E absurd că el a cîştigat acest titlu" » Favoritul său nu era în primii 3 finalişti

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 ianuarie 2015

Cristiano Ronaldo a cîştigat pentru al doilea an consecutiv Balonul de Aur, însă nu toată lumea este de acord cu această decizie a celor de la FIFA. 

Johan Cruyff, fostul mare fotbalist olandez şi triplu cîştigător al Balonului de Aur, s-a declarat dezamăgit de faptul că Ronaldo a primit titlul de cel mai bun fotbalist al anului pentru a doua oară consecutiv.

"La cel mai înalt nivel, diferenţa se face din realizările individuale cu cele colective. Din punctul meu de vedere, e absurd că pentru al doilea an la rînd, Balonul de Aur a fost acordat unui jucător ce nu merita.

În 2013, Bayern Munchen a cîştigat totul, însă tot Cristiano Ronaldo a primit Balonul în dauna unui bavarez. În 2014, Toni Kroos, a fost om de bază pentru Germania cîştigînd Cupa Mondiala, dar nu a fost nominalizat între cei 3 finalisti.

Ronaldo a fost anonim la Cupa Mondiala. Sa fie clar, pentru mine, Balonul de Aur, nu mai e un trofeu de luat în serios", a declarat olandezul pentru De Telegraaf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.