Liga 1

Accidentarea produsă lui Nicuşor Bancu i-a închis poarta Viitorului » Alin Şeroni şi-a încheiat conturile cu formaţia lui Gică Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 ianuarie 2015

Oficialii celor de la Viitorul au reziliat pe cale amiabilă contractul fundaşului Alin Şeroni, anunţă site-ul oficial al grupării conduse de Gheorghe Hagi.

"FC Viitorul a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu Alin Şeroni. Fundaşul sosit în vară la formaţia lui Gheorghe Hagi a bifat, în acest sezon, trei partide, iar echipa noastră îi urează pe această cale mult succes în carieră", se menţionează pe site-ul citat.

În afara fundaşului de 27 ani, Viitorul a mai renunţat în această pauză competiţională la portarul Dragoş Balauru, mijlocaşul Marko Andelkovici şi atacantul Adrian Markus.

La sfîrşitul lunii octombrie, Şeroni l-a accidentat grav la piciorul stîng pe Nicuşor Bancu în meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FC Viitorul, scor 2-1 după prelungiri, din optimile de finală ale Cupei României.

Alin Şeroni a fost suspendat atunci pentru 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF. Însă la finalul lunii noiembrie sancţiunea lui Şeroni a fost redusă de la 16 meciuri la unul de Comisia de Recurs a FRF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.