Liga 1

EXCLUSIV Dinamo s-a mai despărţit de un fotbalist » Jucătorul vrea să continue în România

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 19 ianuarie 2015

Clubul din Ştefan cel Mare s-a înţeles cu încă un jucător spre a semna actele despărţirii. Este al 8-lea fotbalist care se desparte de Dinamo. Atacantul Joel Thomas, 27 de ani, a ajuns la un acord cu oficialii "cîinilor" şi nu mai este jucătorul roş-albilor.

Francezul n-a putut evolua în ultimele şase luni pentru Dinamo din cauza unei accidentări şi a perioadei de recuperare ce a urmat operaţiei. Thomas nu se integra în planurile de viitor ale lui Mihai Teja. 

"Viaţa va avea alt curs pentru mine, asta e"

"Nu aveam altă şansă de a merge mai departe cu Dinamo. Mă duc în altă parte, viaţa va avea un alt curs pentru mine. Nu a fost chestie de bani la mijloc, mă duc pe drumul meu. Am fost accidentat, de aceea n-am putut juca în ultima jumătate de an. Dar mă voi întoarce mai puternic. Mai rămîn în România, continuu aici măcar pînă la vară, fiindcă în campionatele Franţei, Italiei, Spaniei s-a început deja treaba şi mi-e greu să-mi mai găsesc acolo. Pînă la finele sezonului voi evolua în România, sînt în discuţii cu cîteva formaţii. Vreau să fiu antrenat la maximum. Lucrez la sală intens pînă îmi voi găsi noua echipă", a povestit Thomas pentru GSP.ro.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.