Stranieri

Cînd se supără şeicul » După 1-4 cu Bayern, preşedintele lui Al Hilal i-a ordonat lui Reghe: ”Toată lumea-n autocar!”

Şeicul saudit Abdulrahman bin Musa'ad (stînga), 47 de ani, care îl priveşte supărat pe Reghe, s-a născut la Paris şi a studiat la celebra universitate franceză Sorbona

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE / Laurenţiu Reghecampf a reacţionat la articolul publicat de ziarul german Tageszeitung şi preluat în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor.

"Cei de la Volkswagen au organizat o cină după terminarea meciului amical, dar cei de la Bayern nu ştiau de acest eveniment. S-a organizat un eveniment fără ca ei să fie anunţaţi de către organizatori. Eu am vorbit cu managerul celor de la Bayern, care mi-a transmis că după ce termină să mănînce vor pleca. I-am transmis Prinţului echipei mele mesajul şi am decis să plecăm de acolo. Prinţul s-a supărat după ce-a discutat cu cei de la VW, nu cu mine! Nimeni din delegaţia delor de la Bayern nu ştia că va exista o cină comună la final", a declarat Reghe.

----

Saudiţii ar fi trebuit să cineze cu jucătorii lui Guardiola, dar li s-a refuzat intrarea în restaurant, ceea ce i-a provocat lui Abdulrahman o criză de nervi.

Un şeic furios, Laurenţiu Reghecampf în poziţie de drepţi, în faţa lui, şi jucătorii lui Al Hilal holbîndu-se la ei cu gura căscată! Poza publicată ieri de cotidianul munchenez Tageszeitung a fost făcută sîmbătă seară, la Riad, după amicalul pierdut la scor de echipa pregătită de Reghe în faţa lui Bayern (1-4).

Saudiţii urmau să ia masa alături de vedetele bavareze, numai că, potrivit Tageszeitung, "li s-a refuzat intrarea în restaurant". Din ce motive, nu se ştie. Iar preşedintele lui Al Hilal, şeicul Abdulrahman, a făcut o criză de nervi şi i-a ordonat antrenorului român: "Toată lumea-n autocar, plecăm!".

4 este locul ocupat de Reghe cu Al Hilal (7v, 3e, 2î; o restanţă), fiind la 10 puncte în spatele liderului Al Nasr

2,5 milioane de euro este salariul anual al lui Reghecampf la clubul din Riad; are contract pe două sezoane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.