Stranieri

Opinie de Theodor Jumătate » Noi, cei care distrugem fotbalul saudit :(

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ironizăm fotbalul arab, mai ales pe cel saudit, cît de mult putem. Corect. E înfiorător de privit, oricîte vedete europene şi braziliene ar transfera, jucători şi antrenori, nu avansează deloc. Ritm slab, de bătrîni, joc anost, previzibil. Şi atît de naiv!

De aceea, ne enervăm de cîte ori vedem un român în Golful Persic. Iar în ultima vreme, asediem Orientul Mijlociu. Parcă toţi vrem să le luăm banii şeicilor!

Dar mai e ceva: nu doar antrenorii noştri sînt traşi înapoi. Alarmant e că echipele antrenorilor noştri devin şi mai slabe cu ei pe bancă.

Priviţi ultimele rezultate din Arabia Saudită:
- Olăroiu a fost eliminat cu "naţionala" verde din grupele Cupei Asiei; două înfrîngeri în 3 meciuri într-o serie modestă: China, Uzbekistan şi Coreea de Nord

- Reghecampf, Al Hilal, a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei în faţa unei echipe australiene, Western Sydney Wanderers, fondată în 2012!!!

- Piţurcă a preluat Al Ittihad şi a îngropat-o! După 7 victorii la rînd cu precedentul antrenor, a sosit Piţi, care n-a mai cîştigat nimic de atunci: două remize, patru eşecuri în campionat şi, în plus, o eliminare din Cupa Prinţului!

E foarte rău. Saudiţii se vor plînge că noi, românii, îi facem să involueze!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.