Tenis

Emoţii pentru Simona Halep la Australian Open! Cine o poate opri din drumul spre finală: ”Nu Ana Ivanovici mă îngrijora”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 ianuarie 2015

Dumitru Hărădău, fostul tenisman român, crede că Simona Halep poate avea probleme în fazele avansate la Australian Open chiar din partea unei adversare mai slab cotate, Karolina Pliskova, din Cehia.

Simona a scăpat de cea mai dificilă adversară de pe partea ei de tablou, Ana Ivanovici fiind eliminată încă din primul tur de Lucie Hradecka. Tabloul complet aici!

”Am înţeles că Ivanovici a fost eliminată, era o jucătoare care i-ar fi pus probleme Simonei. Sîrboaica ar fi putut fi una dintre jucătoarele care să joace finala şi chiar să o cîştige.

Cu toate astea, nu ea m-a ingrijorat, ci cehoaica Pliskova, care m-a impresionat în ultima perioadă. Am văzut-o pentru prima dată la Sydney. În situaţia în care Ana Ivanovici nu mai e în concurs, s-ar putea ca Pliskova să ajungă să joace cu Simona”, a spus Dumitru Hărădău la Sport Total FM.

Citeşte şi: Cea mai dificilă adversară a Simonei Halep merge mai departe! Maria Şarapova a cîştigat fără emoţii

Halep s-a calificat în turul doi, după ce a învins-o pe Karina Knapp. Pe Karolina Pliskova, favorita numărul 22 a turneului, o poate întîlni abia în faza sferturilor de finală a Australian Open.

Citeşte şi: Scenariul fabulos prin care Simona Halep poate deveni numărul 1 mondial după Australian Open! » Toate calculele



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.