Tenis

"Victoria lui Marius Copil nu este o surpriză" » Ce spune fostul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis despre meciul românului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 ianuarie 2015

Marius Copil, jucător venit din calificări, l-a învins pe Pablo Andujar, locul 43 ATP, în turul întîi la Australian Open şi va juca în următorul tur cu Stanislas Wawrinka, locul 4 ATP şi cîştigătorul de anul trecut.

Ciprian Porumb, fostul căpitan nejucător  al echipei de Cupa Davis a României a vorbit despre performanţa lui Marius Copil.

"Poate lumea spune că este o surpriză, dar pentru cine a văzut meciul, victoria nu este o surpriză. Copil a reuşit un meci foarte bun şi mă bucur pentru el.

În următorul tur, cu Stanislas Wawrinka, îi va fi mult mai greu. L-am văzut pe elveţian şi joacă foarte bine. Copil ar trebui să profite de acest meci pentru a căpăta experienţa şi pentru a lua ce e mai bun din această întîlnire. Mi-ar plăcea să poată să cîştige un set sau să îl pună la încercare pe Wawrinka. Oricum, va fi un meci frumos.

Copil mereu are începuturi de an foarte bune, dar se stinge pe parcurs. Are nevoie de constanţă şi să aleagă bine turneele la care participă", a spus Porumb la televiziunea Sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.