Liga 1

Mircea Bornescu a dezvăluit planul lui Cristi Săpunaru: "Vrea să vină la Rapid" » Ce aşteaptă fundaşul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 January 2015

Rapidul se află în cantonament în Grecia avînd la dispoziţie doar 14 jucători, dintre care trei portari, însă Mircea Bornescu nu-şi pierde speranţa şi crede că pînă la sfîrşitul perioadei de pregătiri lotul se va definitiva.

"Sînt condiţii ok de antrenament, avem teren foarte bun. Se putea şi mai bine, dar important e să fim sănătoşi. Oriunde găseşti cîte o problemă. Poate nu sînt condiţii de cinci stele, dar e bine că avem un teren bun, unde ne antrenăm.

Dacă Dinu Gheorghe va pleca va fi o problemă. Aveam mari speranţe că va face o echipă puternică. Ne gîndeam că vor veni mulţi jucători, cu experienţă, care să ne ajute. E o situaţie pe care n-am mai întîlnit-o, sîntem foarte puţini. Pînă în al doilea cantonament ar trebui să avem un lot de cel puţin 22 de jucători", a spus Mircea Bornescu la Dolcesport.

Bornescu a dezvăluit şi faptul că fundaşul Cristi Săpunaru e hotărît să semneze cu formaţia giuleşteană, însă doar în anumite condiţii.

"Spuneam că mai rău decît anul trecut nu poate fi, dar iată că viaţa îţi oferă multe surprize. Săpunaru e decis să vină, dar mai aşteaptă puţin să vadă ce se întîmplă. Nu vrea să se trezească singur pe aici", a mai spus Mircea Bornescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.