Liga 1

Oficialii Stelei se revoltă împotriva propriilor fani: "Cum au ei curajul să facă asta?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 ianuarie 2015

Problemele Stelei în ceea ce priveşte sigla şi palmaresul nu se mai opresc. Ieri, suporterii Stelei din Peluza Sud au anunţat că nu vor mai veni la stadion să-şi încurajeze echipa dacă problemele roş-albaştrilor nu se vor rezolva.

Helmuth Duckadam i-a atacat în termeni duri pe aceştia, nici Tudorel Stoica n-a scăpat de vorbele tăioase ale portarului care a făcut istorie în tricoul Stelei.

"Tudorel Stoica transformă unele antipatii personale în păreri împotriva unei cauze, aşa cum este acum cu Steaua. Mulţi se dau acum de partea Armatei, dar uită că am fost daţi afară de pe stadion.

Acum ne-au luat sigla. Acum unii suporteri, puţini e adevărat, fac jucătorii mercenari şi spun că ei nu reprezintă Steaua. Cum au suporterii curajul să facă asta?! Să se uite în ochii lui Chipciu sau Filip şi să le spună acuzele astea.

Nu se poate face nimic momentan, chiar dacă este neplăcut în acest moment. Nu cred că se va rezolva situaţia pînă la startul returului. Eu sînt convins că lumea va continua să vină la meci", a declarat Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.