Tenis

EXCLUSIV Simona Halep şi-a lansat noul brand! Cum arată şi cît costă noile tricouri ale campioanei noastre!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 ianuarie 2015

E o modă printre jucătorii de top din tenisul mondial. Roger Federer are tricouri imprimate cu celebrul RF, Stanislas Wawrinka a început să-şi promoveze sloganul "Stan The Man", iar Serena sau Şarapova fac bani mulţi din diferite produse.

A venit rîndul Simonei Halep să-şi lanseze tricoul împreună cu cei de la Adidas. Echipa deplasată de jucătoarea noastră la Antipozi a împrumutat o poreclă pe care marele Brad Gilbert i-a acordat-o anul trecut şi a transformat-o într-o mişcare de marketing.

Brad Gilbert este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din tenisul mondial, recunoscut pentru colaborările cu Andre Agassi, Andy Roddick sau Andy Murray. În 2014, Gilbert a dezvăluit că i-a pus şi o poreclă jucătoarei române, Halepeno. Americanul a făcut o combinaţie între ardeiul extrem de picant Jalapeno şi numele Simonei.

Aşa că, alături de cei de la Adidas, Simona a transformat ardeiul picant în steagul României şi a postat imaginea cu noul brand pe facebook. Cum vi se pare?

Cît costă noile tricouri
Reprezentanţii din România au dezvăluit pentru GSP.RO că începînd de mîine în toate magazinele Adidas din ţară vor fi disponibile la vînzare tricourile dedicate special Simonei Halep. Vor exista două versiuni unul pentru fete şi unul pentru băieţi, preţul unui tricou fiind de 137 de lei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.