Liga 1

Războiul continuă! Gabi Mureşan sare la gîtul lui Raul Rusescu: "Să mă dea în judecată! Se plînge ca o domnişoară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 ianuarie 2015

Conflictul dintre Gabi Mureşan şi Raul Rusescu început în turul campionatului la meciul dintre Tg. Mureş şi Steaua continuă. Atunci fotbalistul mureşenilor i-a aplicat un cot în figură atacantului stelist, iar acesta din urmă a avut nevoie de o operaţie foarte dificilă. 

Raul Rusescu a fost nevoit să joace cu o mască de protecţie după acel incident şi a declarat ieri că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru a-şi căuta dreptatea, iar astăzi Mureşan a avut o reacţie neaşteptată.

"Să fie sănătos Rusescu, să mă dea în judecată unde vrea el! Văd că se plînge ca o domnişoară, face din ţînţar armăsar. Atît de gravă e accidentarea, că a şi jucat după trei săptămîni. Dacă era bărbat, îşi vedea de treaba lui.

Să ştie şi el că la ultimul meci din tur de la Galaţi, mi-a lovit unul glezna de am stat mai multe săptămîni numai în şlapi. Mi s-a umflat, am avut infecţie, nu mai zic de dureri. Atunci mi-a ţîşnit sîngele prin gheată. Ce trebuia să fac? Nu am fost să mă plîng nicăieri, am avut glezna cît o minge", a spus Mureşan pentru ziarulring.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.