Liga 1

Revenire în Giuleşti! Rapid aduce gratis un vîrf de marcă: "Vreau să joc contra Stelei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 ianuarie 2015

Rapid caută întăriri pentru a reuşi să se salveze de la retrogradare. Prin Giuleşti au trecut foarte mulţi jucători în ultimul an, însă puţini au rămas, iar Cristi Pustai nu are la dispoziţie nici un lot de 18 jucători la ora actuală. 

Daniel Niculae a dezvăluit azi că este decis să revină în Giuleşti pentru returul campionatului, dorind să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

"Voi vorbi cu domnul Moraru să vedem care sînt planurile lui, dacă se mai poate face ceva pentru evitarea retrogradării. Sînt şanse minime în situaţia de faţă, dar trebuie să facem totul pentru asta. Mă gîndesc să revin la Rapid!

Decizia mea nu are legătură cu plecarea lui Dinu Gheorghe. Eu voiam să rămînă şi să ajutăm echipa împreună. Lucrurile nu sînt nici acum aşa cum vreau eu. Eu îmi doresc altceva pentru un club de talia Rapidului.

Trebuie să luăm atitudine, iar datoria mea e să-mi ajut echipa de pe teren. Ceea ce m-a convins e aportul suporterilor, m-am întîlnit pe stradă cu rapidişti care mi-au zis să vin, că e păcat.

Şi aşa e. Trebuie să prind al doilea cantonament şi să joc contra Stelei. Mai am o lună de pregătire, trebuie să mă pun la punct fizic", a spus Daniel Niculae la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.