Liga 1

Alexandru Creţu îi atacă pe cei din conducerea lui CSMS Iaşi: "Ei decid în locul meu! Vreau să mă lase la Steaua" » Jucătorul a fost taxat de un fost internaţional

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 ianuarie 2015

Alexandru Creţu aşteaptă ca transferul la Steaua să se concretizeze, chiar dacă azi a plecat alături de CSMS Iaşi în cantonament. 

"Mă urc în avion cu Iaşi, dar sper să nu mă întorc cu ei. Am 5 ani de cînd sînt aici, vreau să schimb ceva. Între Steaua, Dinamo şi Astra, aş alege-o clar pe prima.

E cea mai bună echipă din România. Oricine ar vrea să mergă acolo. Mă aşteptam să mi se dea drumul mai uşor, sînt puţin dezamăgit de cei din conducere. E viaţa mea în joc, vreau să fac pasul ăsta. Nu mi-e frică de concurenţă!

Cred că aş putea juca la mijloc, pentru că pe linia de fund sînt jucători foarte buni, care joacă la naţională", a spus Creţu la plecarea în cantonament.

"Cu o astfel de declaraţie, dacă eram în locul lui Prunea şi a celor de la Iaşi, nu îl mai foloseam. Aşa toţi ar vrea să plece. E o lipsă de respect faţă de colegi. Să ajute echipa să se salveze de la retrogradare şi apoi să plece la Steaua sau altă echipă", a comentat Bogdan Stelea la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.