Stranieri

WOW! Florin Andone i-a cerut tricoul lui Luis Suarez la meciul cu Barcelona » Răspunsul l-a bulversat complet

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul de 21 de ani, cu 3 goluri şi un assist în 5 meciuri de Primera şi Copa del Rey, are tricoul Barcei cu numărul 9 şi îl vrea pe cel al lui Ronaldo.

În trei săptămîni, Florin Andone a devenit cel mai mediatizat jucător al Cordobei. Cu el pe teren, echipa antrenată de Djukici n-a mai pierdut în Primera, cîştigînd de două ori şi remizînd o dată în ultimele 3 etape. Iar atacantul în vîrstă de 21 de ani a fost mereu în prim-plan: gol, assist şi gol (plus încă o reuşită în Copa del Rey).

"Este favoritul lui Djukici", a scris ieri Marca, jurnalul madrilen care îl prezintă pe românul crescut în Spania într-o jumătate de pagină. Dezvăluind că Florin plăteşte propriului club cînd vrea să facă schimb de tricouri. Îl are pe cel blaugrana al Barcelonei, chiar dacă în acel meci a fost doar rezervă.

"L-am întrebat pe Luis Suarez dacă îmi dăruieşte tricoul său. Reacţia lui m-a surprins: «Ţi-l dau, dar îl vrea şi eu pe-al tău». A fost o mare mîndrie pentru mine", spune Andone: "Am plătit 50 de euro. Nu contează, aş fi renunţat la orice sumă. Suarez merită".

E gata să achite 50 de euro şi azi, acasă, contra lui Real (17:00, Digi 1). "Mi-ar plăcea al lui Ronaldo, însă l-aş lua şi pe al lui Arbeloa".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.