Campionate

VfBlat albanez? » Stuttgart, implicată într-un posibil meci trucat. Alex Maxim nu a jucat

În testul cu KF Laci, Ibisevici (în roșu) a marcat două goluri pentru VfB

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La casele de pariuri s-a mizat excesiv pe o victorie la scor a nemţilor în testul de luni. Dar singurii suspectaţi sînt albanezii.

La finalul meciului, antrenorul Stuttgartului, Huub Stevens, era foarte nemulţumit de replica primită de VfB din partea lui KF Laci: "Puteam să le mai dăm cîteva goluri. Sper ca următorul adversar să ne pună mai multe probleme".

Coechipierii lui Alexandru Maxim, neutilizat de Stevens, cîştigaseră cu 5-0 la capătul a două reprize diferite. Cea dintîi, încheiată 2-0, extrem de disputată. Şi o a doua în care albanezii, locul 5 în Super Liga, renunţaseră subit la faza defensivă. Motivul? O posibilă înţelegere cu mafia pariurilor.

Firma Sportradar, angajată de Liga germană şi de Federaţie să sondeze piaţa pariurilor, a înregistrat "sume neobişnuit de mari mizate pe o victorie la scor a Stuttgartului". Şi a dat imediat alarma. Au fost anunţate Procuratura şi FIFA, care au demarat deja o anchetă.

"Împotriva lui VfB Stuttgart nu există nici o bănuială. Dimpotrivă. Dacă blatul se dovedeşte, şvabii sînt de fapt cei păgubiţi" (Andreas Rettig, director executiv Liga germană)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.