Liga 1

Un fost jucător al "cîinilor" îi desfiinţează pe conducătorii alb-roşilor: "La Dinamo nu aveam concurenţă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 ianuarie 2015

Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor a realizat un interviu în exclusivitate cu fostul fotbalist al lui Dinamo, Inter şi Milan, Cristian Daminuţă, în care fotbalistul a vorbit, printre altele, şi de perioada petrecută în tricoul "cîinilor".

Fundaşul de 24 de ani a dezvăluit că în 2010 cînd a fost împrumutat de Inter la Dinamo n-a avut rival pe postul său la formaţia din "Ştefan cel Mare" şi îi atacă pe şefii alb-roşilor.

"În 2010, Inter m-a împrumutat la Dinamo, la dorinţa celor din Ştefan cel Mare. Deşi, în acel moment, «cîinii» nu aveau jucători care să îmi creeze concurenţă, nu mi s-a dat nici o şansă, din cauza conducătorilor.

La început m-au dorit, dar după ce am ajuns acolo, diverse personaje din spatele şefilor au tot băgat «strîmbe» despre mine astfel încît să nu primesc nici o şansă. Oricum, sînt sigur că dacă în acel moment eram sub contract cu Giovanni Becali, eram tratat corect.

Sigur mi se dădeau mai multe şanse şi sigur mă impuneam titular, pentru că la valoare nu mă concura nimeni de acolo pe postul meu", a spus Daminuţă.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi pe care o puteţi cumpăra de la chioşcurile de ziare, dar şi în ediţia digitală puteţi citi care au fost motivele pentru care Daminuţă n-a reuşit să se impună la Inter şi Milan şi ce planuri de viitor are fundaşul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.