Amicale

VIDEO şi FOTO CS U Craiova - Anzhi Makhachkala 0-1 » Sorin Cârţu a făcut o criză de nervi şi era să se ia la bătaie cu ruşii!

Articol de Eduard Apostol, Alex Nicodim (foto)  —  duminică, 25 ianuarie 2015

CS U Craiova a pierdut primul amical din 2015, 0-1 cu Anji, la capătul unui meci controlat în multe momente de olteni, dar lipsa de concentrare a jucătorilor a dus la un rezultat ce l-a enervat pe Cârţu. Meciul poate fi urmărit integral pe youtube, CLICK AICI!
Directorul tehnic a sărit să le aplice o corecţie celor din Daghestan, spre finalul primei reprize (42), după o intrare violentă asupra lui Herghelegiu, care s-a ales cu probleme la piciorul stîng.

"Sînt supărat pe superficialitate. Aşa e la la noi, la români, cînd e ultimul joc al stagiului de pregătire, băieţii se gîndesc la relaxare, la ce va fi în cele trei zile de pauză. Ştiam ce va fi cu o echipă din spaţiul ex-sovietic. M-a supărat cum am luat golul, după o degajare a portarului advers, pe axul central, iar fundaşii şI mijlocaşii centrali nu fac nimic să respingă", a declarant tehnicianul Sorin Cârţu la finalul meciului.

Apoi s-a luat şi de cei de la FRF, privitor la acţiunea primei reprezentative din 3-15 februarie, mai ales că patru dintre elevii săi urmează să fie convocaţi acolo: "Asta nu e «naţională». Pregătirea unei astfel de echipe strică pe cea a formaţiei de club. E inadmisibil. Cînd mai cristalizăm formula de joc? Nu e normal".

CS Universitatea - Anji 0-1 (0-0)
A marcat: Andreev (55)

CSU Craiova - prima repriză: Bălgrădean - Dumitraş, Acka, Izvoranu, Briceag - A. Cîrstea, Madson - Tîrnăcop, Băluţă, Erikson - Herghelegiu (A. Ivan 40).
CSU Craiova - a doua repriză: Brac (C. Straton 60) - S. Achim, Acka, Frăsinescu, Briceag - Mateiu, Brandan - Manea, Bawab, Varga - A. Ivan. Antrenor Emil Săndoi

"Sper ca Herghelegiu să nu aibă nimic, la ligament, după ce l-a aruncat ăla peste banca lor. Că şi aşa avem alţii pierduţi prin pregătire"
Sorin Cârţu, director tehnic Craiova



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.