Liga 1

Mircea Stoenescu se simte umilit de actualii jucători şi conducători ai "cîinilor": "Noi am scris istoria frumoasă a clubului! Cu voi mi-e ruşine"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul preşedinte al clubului Dinamo, Mircea Stoenescu, a lansat un atac extrem de dur împotriva jucătorilor, antrenorilor şi oficialilor clubului alb-roşu.

După ce "naţionala" de tineret a Danemarcei a umilit-o pe Dinamo în ultimul meci amical din cantonamentul din Turcia cu 7-1, un fost dinamovist sare la gîtul "cîinilor". Este vorba de Mircea Stoenescu, 71 de ani, cel care a cîştigat ca jucător cu Dinamo de două ori titlul naţional şi o Cupă a României.

"Sînt extrem de «satisfăcut» de rezultatul uluitor obţinut de Dinamo în faţa unor copii. Este ruşinos şi scandalos ce se întîmplă la Dinamo! Văd declaraţiile domnului Teja, că Danemarca U21 s-ar bate la titlu în România. Domnule Teja, dumneavoastră la ce vă bateţi, acum?! Treziţi-vă la realitate şi nu mai faceţi declaraţii penibile, că rîde lumea de noi! Este umilitor să mănînci bătaie la un asemenea scor! Noi am scris istoria frumoasă a clubului! Mi-e ruşine cu voi!", spune Stoenescu pentru Gazetă.

"O bătaie de joc şi-un amatorism!"
Acesta a continuat atacurile către dinamovişti: "Sînt dezamăgit de tot ce se întîmplă la acest club, şi asta v-o spune unul care trăieşte alături de Dinamo din 1953, cînd alţii nu erau nici în proiect să se nască! Ne-au minţit pe toţi cu acest New Dinamo, dar nu s-a realizat nimic. M-am săturat deja pentru că este o bătaie de joc şi-un amatorism cum rar mi-a fost dat să întîlnesc! Nu ştiu cum îl cheamă pe patron.... Negoiţă parcă? Domnule Negoiţă, ce faceţi dumneavoastră la acest club? N-am relaţii tangenţiale cu dumnealui, dar este scandalos ce a făcut din acest club. La fel şi subalternii săi, salariaţii. Ei ce fac?! Sînt mîhnit şi supărat, trebuie să vă treziţi!".

"Sîntem într-o situaţie penibilă"
După ce-a pus ghetele în cui, Mircea Stoenescu a fost arbitru timp de 6 ani, iar în 1999 a devenit preşedintele dinamoviştilor. "Văd acum pe la televizor că toată lumea vorbeşte de Dinamo şi abia aşteaptă să se întoarcă în ţară să meargă să-i întîmpine. Nu înţeleg pentru ce faceţi chestia asta? Ei trebuie să se ducă direct pe apa Dîmboviţei, să nu-i vadă nimeni, că e un dezastru ce fac ei acum! Noi stăm să-i întîmpinăm pe unii care fac istoria de rîs, care iau şapte goluri de la nişte puştani?! Am un mare regret că Dinamo a ajuns într-o situaţie penibilă şi nepermisă", mai punctează acesta.

"Mă aşteptam de la bunul meu prieten Cornel Dinu să iasă mai virulent şi să critice ceea ce nu e în regulă la Dinamo! Trebuiau distruşi toţi înaintea acestui rezultat ruşinos din istoria clubului" (Mircea Stoenescu, ex-preşedinte Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.