Tenis

Sfîrşitul călătoriei » Irina Begu s-a oprit în optimi » Laude de la Eugenie Bouchard: ”Mi-am spus că nu e posibil aşa ceva”

Irina Begu ar putea ocupa locul 34, după Australian Open, dar depinde și de ce rezultate obțin Victoria Azarenka sau Madison Brengle

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Irina Begu s-a oprit ieri în optimi de finală, după ce a jucat curajos în faţa canadiencei Eugenie Bouchard.

Irina pleacă din Australia cu senzaţii bune şi cu cel mai bun rezultat al carierei sale în turneele de Mare Şlem. Chiar dacă a pierdut în faţa lui Eugenie Bouchard cu 6-1, 5-7, 6-2, românca a dovedit că are potenţial, că ştie să servească, să lovească tare şi să le pună probleme jucătoarelor de Top 10.

Canadianca a fost nemulţumită de jocul său. "Cu siguranţă am nevoie să fac mai multe la antrenament. Ea a reuşit cîteva lovituri bune, iar eu am scăzut în joc. În timpul pauzei dintre seturi m-am uitat în oglindă şi mi-am spus că nu e posibil aşa ceva", a explicat a şasea jucătoare a lumii.

Pentru Irina a fost o experienţă nouă şi ar trebui să ia lucrurile pozitive din jocul său şi să continue să construiască pentru că e pe drumul cel bun. Un astfel de rezultat îi poate da aripi pentru întregul sezon. Şi parcursul extraordinar al Simonei la turneele de Mare Şlem a început cu optimi de finală, însă la US Open în 2013.

Pentru Bouchard urmează o întîlnire de foc în sferturi de finală, cu Maria Şarapova, cea pe care n-a reuşit să o învingă în nici una dintre cele trei întîlniri precedente.

175.000 de dolari americani a primit Irina Begu pentru atingerea optimilor de finală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.