Tenis

Serena Williams a primit ajutor de unde se aştepta mai puţin: "Tu ai fost?"

:rel:d:bm:SR1EB1Q0ETDJ0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 ianuarie 2015

Serena Williams, numărul 1 WTA, a învins-o în această dimineaţă în optimile de la Australian Open pe Garbine Muguruza, scor 2-6, 6-3, 6-2, şi a oferit faza zilei la turneul de la Malbourne.

După ce a pierdut primul set, jucătoarea americană a demonstrat o dată în plus de ce este cea mai bună jucătoare a lumii, însă de această dată a fost ajutată şi de unul dintre spectatorii prezenţi la meci.

"Cineva din tribună a strigat «Hai, Serena, foloseşte efectul!», iar eu mi-am spus în sinea mea: «OK». Sînt antrenori peste tot. Mulţumesc, chiar m-ai ajutat", a spus Serena la finalul partidei, conform tennis.com.

După cîteva momente jucătoarea de tenis s-a uitat în zona de unde auzise încurajările şi l-a identificat pe cel care a participat direct la calificarea ei mai departe în competiţie: "Tu ai fost? Mulţumesc, mulţumesc!"
Reporterul a întrebat-o pe Serena ce procent din cîştig îi va oferi spectatorului, iar americanca a reacţionat: "Fii serios, Renee".

În sferturile de finală, Serena Williams va da piept cu slovaca Dominika Cibulkova, finalista de anul trecut de la Australian Open.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.