Campionate

Scandal monstru la Bayern Munchen! Pep Guardiola s-a înjurat ca la uşa cortului cu managerul clubului şi vrea să plece » Viitoarea destinaţie e deja stabilită

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 ianuarie 2015

Bayern Munchen n-are adversar în Bundesliga, însă lucrurile nu sînt tocmai roz la fosta campioană a Europei. Postul Sky citat de Bild anunţă că Pep Guardiola s-a certat cu directorul clubului, Matthias Sammer. 

Sursa citată susţine că Sammer şi Guardiola s-ar fi înjurat în faţa jucătorilor. Antrenorul lui Bayern nu s-a ascuns şi a recunoscut într-un interviu de săptămîna trecut că ar vrea să plece de la echipă.

"A fost o provocare pentru mine să antrenez acesată echipă. Indiferent de ceea ce va fi în viitor, eu consider că am trăit momente frumoase ca antrenor al acestei formaţii", a zis Pep Guardiola.

Daily Mirror a anunţat azi că Manchester City a pregătit deja terenul pentru Pep Guardiola, căruia i-ar fi stabilit deja bugetul. La "cetăţeni" lucrează deja Ferran Soriano şi Txiki Begiristain, doi foşti colaboratori ai lui Pep din perioada de la Barcelona.

City a fost interesată de Pep Guardiola şi înainte ca acesta să ajungă la Bayern. Antrenorul deja ar fi învăţat şi limba engleză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.