Campionate

Ruptură?! » Schimb dur de replici între Pep şi un oficial de la Bayern: "A fost o discuţie extrem de aprinsă"

Sammer, stînga, și Guardiola colaborează din 2013, de la sosirea catalanului pe banca lui Bayern

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tabloidul Bild insinuează că Pep şi-ar pregăti plecarea de la Bayern, în vară, după ce la o întîlnire cu fanii a vorbit despre club numai la trecut.

Probleme în Paradisul Bayern? Sky Germania aşa pretinde. Ieri, înaintea antrenamentului de dimineaţă, reporterul postului TV aflat la faţa locului a surprins, întîmplător, "frînturi dintr-o discuţie extrem de aprinsă" între Pep Guardiola, 44 de ani, şi directorul sportiv Matthias Sammer (47), la intrarea în vestiarul jucătorilor.

Informaţia a făcut senzaţie, dar imediat au apărut şi dezminţirile. "Nici vorbă de vreo ceartă cu Pep!", a sărit Sammer, recunoscut însă drept un tip conflictual încă din vremea cînd era jucător activ. Tehnicianul catalan, la rîndu-i, a părut mirat: "Nu ştiu despre ce vorbeşte lumea. Am avut un antrenament liniştit".

Dimineaţa n-a fost totuşi chiar liniştită. În Bild au apărut extrase din afirmaţiile lui Guardiola în faţa membrilor unui fanclub: "Indiferent ce se va întîmpla, eu am petrecut momente minunate la Bayern. A fost o mare provocare pentru mine, pentru soţie şi pentru copiii noştri".

Motiv pentru tabloidul german să-şi pună întrebarea: "Se gîndeşte Guardiola la o despărţire?". Deocamdată a amînat pentru la vară discuţiile privind prelungirea contractului.

City e favorita
La preluarea lui Bayern, în 2013, Guardiola a mărturisit că i-ar plăcea să lucreze în Anglia înainte de a-şi încheia cariera de antrenor. Iar Man. City pare să fie clubul cu cele mai mari şanse, mai ales că acolo activează foştii săi colaboratori din perioada Barcelona (2008-2012), Ferran Soriano si Txiki Begiristain.

10,5 milioane de euro e salariul anual al lui Guardiola la Bayern, conform contractului scadent la 1 iulie 2016

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.