Campionate

Sepp Blatter acuză UEFA de complot la proximul scrutin prezidenţial: ”Vor să mă cureţe!”

Ales în 1998, Blatter va candida iar la alegerile din 29 mai, organizate cu prilejul Congresului de la Zurich

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele forului mondial s-a plîns că ”opoziţia de la Nyon nu are curaj să mă înfrunte direct” şi a anunţat că dacă nu va fi reales se face ziarist radio, ”visul meu dintotdeauna”.

Sepp Blatter contraatacă în cursa pentru a pune mîna pe al cincilea mandat la preşedinţia FIFA. Elveţianul de 78 de ani acuză UEFA, şi indirect pe Michel Platini, de manevre menite să-l dea jos din fruntea forului mondial, prin lansarea candidaturii Principelui Iordaniei, Ali Bin Husein, însă şi a fostului internaţional francez David Ginola: "Vor să scape de mine, iar opoziţia vine de la Nyon!"

În interviul acordat CNN, Blatter a explicat că "UEFA n-are curajul să mă înfrunte deschis. Le cer respect şi să mă lase în pace! Pentru că în fotbal trebuie să înveţi să cîştigi, dar şi să pierzi. Mi-e indiferent dacă rămîn sau nu preşedinte".

Elveţianul ştie ce va face dacă va părăsi FIFA: "Imediat o să merg la radio. A fost visul meu dintotdeauna să lucrez ca ziarist radio şi sigur se va împlini".

"Misiunea mea nu s-a sfîrşit. Am pornit în 2011 un proces de reformare şi mi-ar plăcea să-l duc la capăt, dovedind că fotbalul e mai mult decît un joc" (Sepp Blatter, preşedinte FIFA)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.