Nationala

România nu va mai avea reprezentant în Comitetul Executiv al UEFA » Mircea Sandu: "Invidia şi prostia nu pot fi plătite! Veţi trage concluziile peste un an sau doi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 January 2015

Mandatul lui Mircea Sandu ca membru în Comitetul Executiv al UEFA expiră în martie, iar FRF nu a făcut o propunere pentru un candidat din partea României.

Fostul preşedinte FRF a avut două mandate în Comitetul Executiv al UEFA, începînd cu 2007, iar Răzvan Burleanu, a afirmat, în vara anului 2014, că FRF nu-l va mai susţine pe acesta.

Mircea Sandu a vorbit pentru Mediafax despre problemele pe care România le va avea de acum înainte.

"Veţi vedea pe parcurs ce se va întîmpla. Eu pot spune că atît timp cît am reprezentat România la UEFA, am apărat interesele fotbalului românesc, vezi cazurile Steaua, Campionatul European de tineret, finala Europa League şi turneul final al Euro 2020.

Primul chix deja s-a dat, pentru că la CE de futsal din 2018 a cîştigat Slovenia. Asta e, invidia şi prostia nu pot fi plătite, veţi trage concluziile peste un an sau doi.

După 23 de ani de activitate în cadrul UEFA, nivelul meu de relaţii era cel mai ridicat. De acum nu ştiu ce va fi. Nu ştiu de ce România nu a avut un candidat, de ce nu s-a propus noul preşedinte. Chivorchian spunea că Burleanu e mai cunoscut ca mine la UEFA!", a declarat Sandu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.