Publicitate

"Cupa Cornel Dinu a devenit Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist. Înscrie-ţi acum echipa pentru un spectacol fotbalistic garantat!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 January 2015

Ediţia a 8-a a Campionatului Naţional de Fotbal Corporatist este organizată de Federaţia Română de Sport Corporatist şi va debuta în luna martie 2015.

Din 2011 pînă în prezent am trăit împreună o experienţă puternică în Cupa “Cornel Dinu”. Anul acesta Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist se desfăşoară sub egida Federaţiei Internaţionale de Fotbal Corporatist (FIFCO), ridicând cel mai mare eveniment de fotbal amator, dedicat strict angajaţilor marilor companii, la titulatura de Competiţie Internaţională. De asemenea se oferă echipei câştigătoare dreptul de a participa la competiţiile internaţionale organizate de forul mondial.

Tot ca o noutate, în cursul acestui an se vor deschide 2 noi centre în Braşov şi Ploieşti, şi vom modifica structura competiţiei pentru a avea 2 Ligii şi o SuperCupă, adică 3 trofee unice şi transmisibile. În cadrul celor 2 ligi se va juca în sistem de grupe.
În Bucureşti Campionatul se va desfăşura în Complexul Sportiv Dinamo, în perioada martie – iunie 2015. Pentru mai multe detalii legate de participarea şi desfăşurarea evenimentelor, puteţi accesa www.cnfc.ro/, adresa de mail contact@cnfc.ro, telefon: 0758 262 826.

Vă aşteptăm pe terenul de fotbal!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.