Liga 1

VIDEO Transferuri non-stop la Rapid! » UPDATE Au venit un fundaş trecut pe la Lyon şi un mijlocaş care a jucat în Premier League

+1 Foto
Marcel Gecov (stînga) pe vremea cînd evolua la Fulham

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 ianuarie 2015

Rapid este de departe cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor. După ce i-a luat pe Buchta, Cmovs, Cerlincă, Coimbra, Benson şi Meulens, Săpunaru şi Daniel Niculae, giuleştenii au mai reuşit azi două transferuri. 

UPDATE / Vine şi Gecov

În afara lui Jeremy Sapina, Rapid s-a înţeles şi pentru mijlocaşul defensiv ceh Marcel Gecov (27 de ani). Trecut pe la Fulham, Slavia Praga, Slovan Liberec şi Gent, jucătorul are două jocuri în Premier League şi a prins un meci în naţionala Cehiei, în 2011, 0-3 cu Norvegia.

Mai multe detalii şi imagini VIDEO cu cehul aici!

_____________
Şefii clubului l-au adus pe fundaşul francez Jeremy Sapina, care are 29 de ani şi se poate lăuda că a făcut junioratul la Lyon, anunţă DigiSport.

În perioada 2003-2007 a fost legitimat la Nancy, unde a jucat însă doar 3 meciuri. Apoi a mai trecut pe la Mouscron şi Maritimo, însă doar la prima formaţie a jucat meci de meci, strîngînd 60 de partide.

În prezent este cotat la 450.000 de euro, iar în acest sezon a prins 12 meciuri la Mons. Conform CV-ului său, publicat pe internet, Sapina are drept calităţi "lovitura de cap, forţa şi viteza, poziţionarea, viziunea şi anticipaţia, intrarea prin alunecare şi mentalitatea".

10 jucători a adus Rapid în această vară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.