Liga 1

Contre între Helmuth Duckadam şi Lucian Sînmărtean! A venit rîndul mijlocaşului să dea replica: "E puţin bizară declaraţia dînsului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 January 2015

Lucian Sînmărtean i-a răspuns lui Helmuth Duckadam după ce acesta l-a înţepat spunînd că n-a reuşit să facă diferenţa în meciurile importante.

"Am văzut declaraţiile domnului Duckadam, este destul de greu să fiu atacat sau să spui ca n-am făcut diferenţa, este puţin bizară declaraţia dînsului.

Probabil a încercat să ia cît pe mai mult presiunea de pe jucătorii tineri, care ar trebui să crească şi să facă diferenţa", a spus Sînmărtean la DigiSport.

Ce a zis Duckadam:

"Dacă mi-e dor de Sînmărtean? Atunci ar trebui să ne fie dor şi de Dobrin, de Hagi. Eu am auzit că Steaua lui Oleg Protasov era foarte lăudată, pentru că juca foarte frumos, combinativ, dar dacă privim cu atenţie, el n-a obţinut nici o performanţă.

Este de preferat un joc mai puţin frumos, dar cu rezultate foarte bune, decît un joc frumos cu rezultate mai puţin bune. Eu îl respect foarte mult pe Sînmărtean şi îl admir foarte mult. Dar dacă privim cu atenţie, nu a făcut diferenţa când ne-am aşteptat mai mult, să zicem cu Dinamo Kiev sau cu Ludogoreţ".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.