Tenis

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a impus în faţa cuplului Florin Mergea/Dominic Inglot şi s-a calificat în semnifinalele Australian Open la dublu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 ianuarie 2015

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat în semifinale la Australian Open, după ce trecut de cuplul format din Florin Mergea şi Dominic Inglot.

Tecău şi Rojer s-au impus în minimum de seturi, scor de 6-4, 7-6, într-o partidă care a durat o oră şi jumătate.

În penultimul act al turneului din Australia, cei doi vor întîlni perechea formată din italienii Simone Bolelli şi Fabio Fognini. Meciul se va disputa joi dimineaţă, de la ora 02:00.

Aceasta este cea mai bună performanţă a lui Horia Tecău la dublu masculin, la Australian Open. În 2012, românul a cîştigat trofeul la dublu mixt, alături de Bethanie Mattek-Sands.

Pentru calificarea în semifinală Tecău şi Rojer, cotaţi cu a şasea şansă la cîştigarea trofeului, vor primi 100.000 de euro şi 720 de puncte ATP, iar Mergea şi Inglot vor primi 50.000 pentru că au ajuns pînă în sferturi.

În a doua semifinală de la Australian Open se vor înfrunta perechile Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut şi Ivan Dodig/Marcelo Melo.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.