Tenis

Noua senzaţie în tenisul feminin! Madison Keys a bătut-o pe Venus Williams şi e în semifinale la Australian Open

Madison Keys, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 ianuarie 2015

Într-un meci ce a părut o schimbare de ştafetă, americanca Madison Keys a trecut de mult mai experimentata sa compatrioată Venus Williams, în 3 seturi foarte disputate, scor 6-3, 4-6, 6-4.

În vîrstă de 19 ani, Madison Keys este antrenată de o altă fostă jucătoare americană de calibru, Lindsay Davenport. Cu un serviciu puternic, urmat de o a doua lovitură foarte aspră, Madison Keys a pus foarte multă presiune pe Venus.

În ciuda emoţiilor şi a unei accidentări uşoare, Keys şi-a asigurat prezenţa în premieră în semifinalele unui turneu de Mare Şlem, acolo unde dă de sora lui Venus, Serena, cea care a demolat-o pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-2.

"Sînt foarte fericită că m-am calificat în semifinale, momentul e cu atît mai frumos că am jucat împotriva lui Venus. Vreau să mă bucur de fiecare moment", a explicat Madison, de numele căreia a fost legat şi un posibil contract cu Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep. Afacerea a picat.

Alături de jucătoare precum Simona Halep sau Garbine Muguruza, Madison Keys este considerată una dintre vedetele noii generaţii în tenis.

Tabloul semifinalelor AO la feminin:
Serena Williams-Madison Keys
Ekaterina Makarova-Maria Şarapova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.