Campionate

VIDEO Pitbull » Diego Costa n-a înscris în Chelsea - Liverpool, 1-0, dar a ”muşcat” din adversari

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Centralul” Oliver nu l-a sancţionat pe ”vîrful” albaştrilor decît pentru incidentul cu Gerrard. N-a văzut celelalte infracţiuni şi golgeterul lui Chelsea poate fi suspendat în baza probei video

Chelsea e în finala Cupei Ligii Angliei, 1-0 după prelungiri în returul cu Liverpool (1-1 în prima manşă), dar toată lumea discută despre Diego Costa. Fără inspiraţie în faţa porţii adverse, golgeterul albaştrilor şi-a demolat adversarii, călcîndu-i, la propriu, în picioare:

Minutul 12: I-a pus crampoanele pe gleznă lui Emre Can
Minutul 54: L-a "ştampilat" pe Martin Skrtel pe tibie
Minutul 102: S-a luat la harţă cu Steven Gerrard, încasînd un "galben"

Click aici pentru VIDEO!

Arbitrul Michael Oliver, care în minutul 23 îi refuzase spaniolului un penalty clar, n-a avut nici o reacţie la primele infracţiuni. Şi nici nu le-a menţionat în raportul său. S-a sesizat, în schimb, Federaţia, iar Costa riscă suspendarea în baza probei video. Caz în care va pierde "şocul" de mîine cu Manchester City.

Mou, criză de nervi
Dacă Diego Costa a fost "bad boy" pe teren, pe margine show-ul l-a făcut Mourinho. Managerul lui Chelsea s-a luat de arbitru în pauză, reproşîndu-i penalty-ul neacordat în minutul 23, pentru ca la final să sară în apărarea atacantului său: "Costa n-a vrut să-l calce pe Emre Can. A atacat balonul. La TV se duce însă o adevărată campanie împotriva noastră".

33.500 euro a primit Mourinho amendă pentru că, după meciul cu Southampton (1-1), a afirmat că arbitrii o vînează pe Chelsea


"Diego Costa putea sări foarte uşor peste Emre Can. Dar şi-a lăsat intenţionat crampoanele pe glezna lui"
Brendan Rodgers, manager Liverpool



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.