Stranieri

N-a mai jucat de un an, dar şi-a găsit echipă în străinătate » Dorit şi de Steaua în trecut, a ajuns în Germania

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 ianuarie 2015

Transfer surpriză în Germania! N-a mai jucat fotbal de peste un an de zile, dar a convins în amicale şi a semnat cu Hansa Rostock. Sabrin Sburlea, 25 de ani, are ocazia să îşi relanseze cariera în liga a treia din Germania.

"Ne-a arătat în ultimele zile de ce e capabil. Eu un atacant puternic, e foarte util în careu. De asemenea are abilităţi tehnice foarte bune, dar şi viteză. Credem că sîntem mai puternici acum în ofensivă, dar şi mai flexibili", a spus Uwe Klein, directorul sportiv al Hansei, pentru site-ul oficial al clubului.

Sburlea a vorbit şi el despre transferul în Germania: "Voi munci să readucem clubului succesul din trecut. Sînt extrem de motivat şi de încrezător. Abia aştept să marchez goluri pentru gălăgioşii fani ai Hansei".

Vîrful a semnat un contract pînă în vară, după ce a marcat de două ori în ultimul amical al noii sale echipe. Hansa Rostock ocupă penultimul loc în liga a treia din Germania.

Sburlea n-a mai evoluat într-un meci oficial din august 2013! Format la Şcoala de Fotbal "Gică Popescu", atacantul de 25 de ani a jucat în România pentru FC Braşov, Rapid şi FC Vaslui. În 2009, pe cînd evolua la "stegari", a fost aproape de un transfer la Steaua, însă mutarea a căzut după ce Gigi Becali a fost informat că Sburlea ar avea o viaţă extrasportivă dezordonată.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.