Liga 1

Situaţie incredibilă în Liga 1, după ce şi CFR intră în insolvenţă » Cine mai joacă în cupele europene?

Din cauza problemelor financiare, Felgueiras a refuzat să se mai întoarcă la Cluj

Articol de Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clubul din Gruia este al cincilea din Liga 1 aflat în această situaţie, după Dinamo, U Cluj, Oţelul şi Rapid.

Fosta campioană şi-a depus dosarul de insolvenţă, după ce a adunat în ultima vreme datorii de milioane de euro, conform actualdecluj.ro. Termenul limită pentru a plăti aceste datorii este sfîrşitul lunii ianuarie, iar pentru a evita falimentul, insolvenţa este singura soluţie rămasă clujenilor.

CFR nu va mai putea participa în următorii trei ani din competiţiile europene, la fel ca şi Dinamo, U Cluj, Oţelul şi Rapid. Cum nici CSU Craiova nu are drept de joc în Europa pentru sezonul viitor, dintre echipele aflate în prima parte a clasamentului, doar Steaua, Petrolul, Astra, ASA şi Botoşani pot evolua la vară în cupele europene!

"Mai am şi eu de luat bani de acolo, sînt banii mei, pe care i-am muncit. Dar e o bătaie de joc, FRF să ne lase aşa, de mama noastră, neplătiţi! E inacceptabil să se întîmple aşa ceva în ziua de azi. Nu pot să-mi dau seama cum acceptă FRF aşa ceva. La noi nu se implică nimeni să ajute sportul!", a declarat fostul antrenor al clujenilor, Vasile Miriuţă, la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.