Liga 1

EXCLUSIV George Ţucudean a dezvăluit motivele principale pentru care a semnat cu Steaua: "Aşa am fost obişnuit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 ianuarie 2015

Noua achiziţie a Stelei, George Ţucudean, a vorbit în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor la cîteva ore după ce a parafat, la Londra, împrumutul său pentru un an şi jumătate la Steaua.

Fotbalistul în vîrstă de 23 de ani a dezvăluit care au fost motivele pentru care a ales să vină la formaţia roş-albastră.

"Am ales Steaua pentru că este o echipă care se bate la campionat, la Cupa României, la Cupa Ligii şi care vrea să se califice an de an în cupele europene. Aşa am fost obişnuit peste tot pe unde am jucat, sînt lucruri care mă motivează.

Ştiam de interesul Stelei de pe vremea cînd Laurenţiu Reghecampf era antrenor. Decizia de a semna cu Steaua am luat-o împreună cu familia. Am ales ce e mai bine pentru familia mea şi pentru cariera mea", a spus Ţucudean.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi pe platforma digitală puteţi citi ce a spus Ţucudean cînd a fost întrebat daca îi e teamă de o reacţie ostilă a fanilor stelişti, dar şi care au fost cauzele pentru care n-a prea jucat la echipele la care a evoluat în străinătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.