Diverse

GALERIE FOTO Emoţii, momente tensionate, acrobaţii senzaţionale şi glume pentru toate gusturile » Cirque du Soleil e la Bucureşti!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 ianuarie 2015

Joi seară la Bucureşti, în pavilionul central de la Romexpo a avut premiera celui mai nou spectacol adus în România a celor de la Cirque du Soleil, "Quidam". Acrobaţiile impresionante realizate de artiştii companiei canadiene au făcut publicul să trăiască cu sufletul la gură cele două ore de show.

Distribuţia Quidam include 45 de artişti, dar echipa Cirque du Soleil care se află în acest moment în România numără în total 110 persoane. 4,5 tone de bagaje, 180 de trollere, 25 de camioane, 20 de companii aeriene, 110 bilete de avion către Bucureşti. Un spectacol multipremiat, într-o cheie mai tenebroasă decît Saltimbanco şi Alegria, celelalte două producţii Cirque du Soleil care au vizitat pînă acum România. Quidam este o experienţă unică şi emoţionantă care captivează spectatorii de toate vîrstele!

Quidam a avut premiera mondială sub cupola Cirque du Soleil din Montreal în aprilie 1996. De-atunci, spectacolul a fost în turneu pe cinci continente si a fost văzut de milioane de oameni. În decembrie 2010, Quidam a pornit într-o nouă călătorie cu aceeaşi producţie captivantă, dar adaptată pentru arene, initial străbătând America de Nord.

Tînăra Zoé se plictiseşte; părinţii ei, distanţi şi apatici, o ignoră. Viaţa ei şi-a pierdut orice sens. În încercarea de a umple golul din existenţa sa, ea alunecă într-o lume imaginară - lumea Quidam - unde întalneşte personaje care o încurajează să-şi dea frâu liber spiritului.

Încă cinci spectacole vor mai avea loc la Bucureşti. Program reprezentaţii: vineri, 30 ianuarie, orele 20:00 / sâmbătă, 31 ianuarie, orele 16:00 şi 20:00 / duminică, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00. Porţile Pavilionului Central al Romexpo se deschid cu o ora înainte de fiecare spectacol, iar accesul în sală dupa începerea spectacolului nu este permis.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.