Stranieri

Sergiu Buş s-a transferat în Anglia la o echipă care a fost vîndută thailandezilor cu 40 de milioane de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 ianuarie 2015

Golgheterul campionatului Bulgariei, cu 10 reuşite, Sergiu Buş a părăsit-o pe ŢSKA Sofia şi a ajuns în liga a doua din Anglia.

Atacantul în vîrstă de 22 de ani va îmbrăca tricoul celor de la Sheffield Wednesday, formaţie din Championship, după ce bulgarii au primit în schimbul lui suma de 500.000 de euro.

"ŢSKA vă informează că este aproape de finalizarea transferului lui Sergiu Buş la populara echipă britanică Sheffield Wednesday. Astăzi va efectua vizita medicală în Albion, iar apoi va semna contractul cu echipa engleză. Îi urăm succes", se arată într-un mesaj postat de televiziunea oficială a clubului ŢSKA pe un site de socializare.

Gruparea Sheffield Wednesday tocmai a fost cumpărată cu 40 de milioane de euro de un consorţiu thailandez. Patronul formaţiei engleze va fi Dejphon Chansiri, a cărui familie controlează cel mai mare producător de ton din lume.

Noua formaţie a lui Buş ocupă locul 9 în Championship, cu 38 de puncte, şi este la nouă lungimi distanţă de primul loc care duce în play-off-ul pentru promovarea în Premier League ocupat în momentul de faţă de Watford.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.