Liga 1

Claudiu Keşeru şi-a spus povestea debutului în Liga 1: "Puţini ştiu asta"

Imagine din meciul în care Keșeru a debutat în Liga 1 în 2003

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 January 2015

Claudiu Keşeru, atacantul Stelei, a povestit cum a fost momentul cînd a debutat în Liga 1 pentru FC Oradea, la vîrsta de doar 16 ani şi 8 luni.

"Puţini ştiu că am debutat la FC Oradea, în Divizia A la 16 ani şi 8 luni. Eram căpitanul naţionalei de juniori a Romaniei în acea perioadă. În August 2003, antrenorul de atunci al echipei, Ionuţ Popa mi-a zis cu două zile înainte că voi juca titular în următorul meci cu Petrolul. Era etapa a III-a. Nu m-am putut odihni de emoţie, îmi făceam tot felul de gînduri. Dacă nu se ţine de cuvînt antrenorul? Eram nerăbdător să joc în faţa orădenilor. Veneau şi prietenii mei la meci şi nu voiam sa-i dezamăgesc.

A fost foarte cald în acea zi. Stadionul plin. Am jucat din primul minut al meciului cu Petrolul, 60 minute şi s-a terminat 0-0. Am avut şi o bară chiar înainte să fiu schimbat. Eram supărat ca n-am reuşit să marchez dar, cînd am văzut reacţia spectatorilor la înlocuire.... mi-a trecut orice urmă de tristeţe. Tot stadionul m-a aplaudat.Am dat primul gol în Divizia A etapa urmatoare, la Timişoara în meciul cu Poli", a scris Keşeru pe pagina sa oficială de Facebook.

3 goluri în 15 meciuri a reuşit Keşeru pentru orădeni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.