Liga 1

FOTO EXCLUSIV George Ţucudean a ajuns în Turcia şi a făcut deja declaraţii pe placul fanilor stelişti: "Sînt fericit şi mă simt bine" :D

Articol de Eduard Apostol, Alex Nicodim (foto)  —  vineri, 30 ianuarie 2015

George Ţucudean a ajuns în această seară la ora 18:30 în Turcia şi se va alătura lotului Stelei, care se află în cantonament la Belek. 

Atacantul de 23 de ani face tot posiblul pentru a le intra rapid la inimă fanilor Stelei, iar prima declaraţie la aterizarea în Antalya a fost pe gustul acestora: "Sînt fericit şi mă simt bine!", un celebru cîntec al galeriei steliste.

Noua achiziţie a Stelei va purta numărul 29, iar mîine va asista la meciul amical al campioanei României cu Sturm Graz. Partida se joacă la Belek, începînd cu ora 19:00, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ţucudean a impresionat la sosire prin vestimentaţie şi accesorii, toate negre şi marca Louis Vuitton. În 2011, cînd a ajuns în cantonamentul lui Dinamo din Antalya, atacantul a apelat la aceeaşi marcă, dar pe culoarea maro, semn că este superstiţios în privinţa acomodării la noul club.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi pe platforma digitală puteţi citi ce a spus Ţucudean cînd a fost întrebat daca îi e teamă de o reacţie ostilă a fanilor stelişti, dar şi care au fost cauzele pentru care n-a prea jucat la echipele la care a evoluat în străinătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.