Tenis

Finala feminină de la Australian Open: "Maria Şarapova are şanse"

Serena și Maria se întîlnesc din nou într-o finală de Mare Șlem

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Maria Şarapova şi Serena Williams se întîlnesc azi pentru trofeul de la Australian Open. Va fi a nouăsprezecea lor întîlnire. Serena a cîştigat 16 dintre precedentele lor întîlniri şi nu a cedat un meci în faţa rusoaicei de zece ani.

"Maria are şanse, dar Serena e tot timpul foarte motivată cînd joacă împotriva ei. Tot timpul joacă cel mai bun tenis al ei cînd o înfruntă pe Maria. Dacă e să privim în materie de forţă, cele două sînt egale, însă dacă vorbim de primul serviciu şi de deplasare, cînd vine vorba de apărare, Serena e mai bună", a spus pentru New York Times Chris Evert, cîştigătoare a 18 trofee de Mare Şlem.

Williams a avut ieri probleme şi nu s-a putut antrena de dimineaţă din cauza tusei persiste, lucrurile au revenit la normal spre seară, dar ea se luptă în continuare cu un virus.

S-a dat primul trofeu
Bethanie Mattek-Sands şi Lucie Safarova au cîştigat trofeul la dublu feminin, după ce au trecut ieri în finală de Zheng Jie şi Chan Yung-jan cu 6-4, 7-6 (5). Cehoaica şi americanca se află la primul turneu jucat împreună.

"Nici nu ştiam pe ce parte va juca fiecare. Am început turneul diferit, apoi am schimbat. A fost ceva foarte spontan", a spus Bethanie, care e la al doilea trofeu de Mare Şlem cucerit în Australia. În 2012 ea s-a impus alături de Horia Tecău la dublu mixt.

Finala feminină
Serena Williams-Maria Şarapova
Azi, 10:30, Eurosport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.