Nationala

Mircea Sandu, atac dur la adresa conducerii FRF: "N-am fost propus la UEFA din invidie, prostie şi mîrlănie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 January 2015

Mandatul lui Mircea Sandu ca membru în Comitetul Executiv al UEFA expiră în martie, iar FRF nu a făcut o propunere pentru un candidat din partea României.Fostul preşedinte FRF a avut două mandate în Comitetul Executiv al UEFA, începînd cu 2007, iar Răzvan Burleanu, a afirmat, în vara anului 2014, că FRF nu-l va mai susţine pe acesta.

Sandu critică aspru această decizie luată de Răzvan Burleanu.

"Aş fi cîstigat dacă eram susţinut şi puteam candida, puteam fi unul dintre vicepreşedinţi. Dar n-am mai fost propus din invidie, prostie, mîrlanie.

România, avînd pe «cutare» acolo, indiferent cine, e susţinută altfel. România a primit competiţii cu un reprezentant în Comitetul Executiv: Campionatul European sub 19 ani, finala Europa League, Euro 2020.

De exemplu, au depus candidatura pentru 2018, la Campionatul European de fotbal în sală, şi au luat-o în barbă. În dosar au pus 60 de euro pe zi inchirierea unei săli. Adică au minţit.

Am sunat pe cineva de la primărie şi mi-a spus că nu i-a contactat nimeni. Cu ei închei contractele, cum să nu-i contactezi?", a declarat Mircea Sandu la Dolce Sport.







Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.