Liga 1

Mircea Sandu îl ironizează pe Valeriu Argăseală, dar apără Steaua: "Văd că a sărit de fund în sus şi arbitrul ăsta!" » Suma pe care a propus-o Armatei pentru ca echipa să-şi păstreze sigla

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 January 2015

Mircea Sandu l-a atacat pe Valeriu Argăseală după ce acesta a negat cu vehemenţă spusele fostului preşedinte al FRF în legătură cu contractele jucătorilor (Detalii aici) şi dezvăluie că a propus o sumă celor de la MApN pentru ca Steaua să-şi recapete emblema. 

"Văd că a sărit de fund în sus şi arbitrul ăsta, Argăseală. Nu mai avem simţul respectului. În momentul în care ţi-ai pierdut identitatea şi semnătura jucătorului devine nulă.

E o logică juridică. Din punct de vedere juridic, cei de la Steaua ar trebui să verifice. Eu am tras un semnal de alarmă. Staţi să vedem ce se va întîmpla. 
Cum se numeşte acum Steaua? M-a mirat reacţia lui Argăseală, ca eu n-am atacat clubul.

Le-am spus celor de la CSA să dea marca pentru o sumă modică, pe o perioadă de 45 de ani. Să platească Gigi Becali vreo o mie de euro pe lună.

Steaua e cunoscută prin fotbal. Ce cîştiga România dacă Steaua nu mai foloseşte această siglă?", a spus Sandu la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.