Tenis

Ruxandra Dragomir a explicat motivul pentru care Simona Halep schimbă atît de des antrenorii: "Are mai puţină încredere în ei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 January 2015

Ruxandra Dragomir, fostă jucătoare de tenis şi fost preşedinte al Federaţiei de Tenis, a explicat motivul pentru care Simona Halep schimbă atît de des antrenorii.

"Pe parcursul carierei, Simona Halep a avut mai mulţi antrenori, iar în ultimul timp aceştia au fost mai degrabă sparring partner, pentru că nu îi poţi numi pe toţi antrenori. Probabil a reuşit să îşi învingă propriile emoţii şi să aibă foarte multă încredere în ea şi mai puţină în antrenori.

Este bine că schimbarea antrenorilor nu a afectat-o. Simona Halep a progresat chiar şi cu aceste schimbări. Se spune că atunci cînd schimbi des antrenorii, nu progresezi, dar la ea nu s-a întîmplat aşa. A dat dovadă de putere de caracter, forţă de concentrare şi încredere în sine", a spus Dragomir la DolceSport.

În sezonul trecut, Halep l-a avut alături pe Wim Fissette, dar după doar un an, românca a decis să înceteze colaborarea cu belgianul. De la începutul acestui an, locul trei WTA îl are antrenor pe Victor Ioniţă, iar Thomas Hogsted este consultant.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.