Tenis

Irina Begu ştie prin ce va surprinde România pe Spania la Fed Cup » Ce spune despre adversare

Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 ianuarie 2015

România va întîlni Spania la Fed Cup pe 7 şi 8 februarie, iar una dintre componentele reprezentativei noastre, Irina Begu, locul 42 WTA, a vorbit despre principalele motive care ne fac favoriţi în faţa ibericelor.

"Mă simt bine, am avut o zi de pauză după ce am venit din Australia, iar acum am început antrenamentele. Sper ca pînă la sfîrşitul săptămînii viitoare să mă simt foarte bine. De marţi vom fi toate la Galaţi şi ne vom antrena împreună.

Mă bucur că s-au vîndut toate biletele, mă bucur că jucăm acasă, e o presiune în plus, dar una pozitivă. Sper să trecem de acest meci cu bine. Îmi pare foarte bine că jucăm la Galaţi, o să avem publicul de partea noastră şi sînt convinsă că vom avea toate condiţiile necesare.

Suprafaţa ne avantajează, şi mie şi Simonei ne place să jucăm pe hard. Era cel mai indicat, nu pe zgură, pentru că ele au crescut şi joacă cel mai bine pe această suprafaţă", a spus Irina Begu la Dolce Sport.

Sportiva din România a vorbit şi despre performanţa pe care a obţinut-o la Australian Open, unde a fost eliminată cu greu în optimile de finală de Bouchard, scor 1-6, 7-5, 2-6. Ca urmare a parcursului de la Malbourne, Irina Begu va ocupa locul 34 în clasamentul WTA începînd de luni.

"Sincer, nu urmăresc clasamentul, nu e cel mai important lucru. Important este să joc cît mai bine, să îmi îmbunătăţesc jocul şi să fiu sănătoasă", a mai spus Irina la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.