Liga 1

EXCLUSIV Andrei Cordoş recunoaşte că a fost la un pas de Pandurii: "Am negociat cu ei" » Cine l-a dorit cel mai mult înapoi la Dinamo

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Andrei Cordoş, fotbalistul revenit la Dinamo în urmă cu cîteva zile, a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro în care spune că a fost în discuţii cu Pandurii.Fundaşul în vîrstă de 26 de ani îi asigură însă pe fanii dinamoviştilor că nu va părăsi formaţia din Ştefan cel Mare.

"Nu e nimic adevărat, nu am semnat nimic cu Pandurii. Eu sînt jucătorul lui Dinamo şi rămîn aici să îmi aduc aportul ca echipa să-şi atingă obiectivele. Nu ascund faptul că am negociat cu Pandurii şi că e o echipă pe care o respect foarte mult, dar în acest moment viitorul meu este legat de Dinamo.

În ceea ce priveşte contractul meu cu echipa din Ştefan cel Mare nu există nici o problemă. Mîine plec cu echipa în Spania. Aş vrea să-i mulţumesc domnului Anghelache, cuvîntul lui a contat enorm în alegerea mea, pentru că dumnealui a ţinut foarte mult să rămîn", a spus Cordoş pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.