Liga 1

EXCLUSIV După Juan Albin, Gerson şi Priso, încă un jucător important pleacă de la Petrolul » Reacţia fotbalistului şi a oficialilor

Articol de Justin Gafiuc  —  Sunday, 01 February 2015

Şansele ca Petrolul să mai rămînă şi din acest sezon în topul Ligii 1 scad în fiecare zi. Tot mai mulţi fotbalişti ai ploieştenilor părăsesc echipa în această iarnă. 

Sony Mustivar nu va mai continua din retur pe "Ilie Oană". Aflat în ultimele 6 luni de contract, haitianul se desparte de Petrolul după 93 de meciuri în tricoul echipei pentru care a marcat de 3 ori.

Mijlocaşul este al 4-lea plecat de la Petrolul după Juan Albin, Gerson şi Priso. Jucătorul va evolua din această iarnă în MLS.

Directorul general al clubului, Andi Crîngu a confirmat informaţia: "Am căzut de acord ca luni să reziliem contractul pe cale amiabilă, am discutat şi cu Dan Capră. A fost de acord să-l lăsăm să plece de acum, deşi mai avea 6 luni de contract. Băiatul ăsta şi-a făcut datoria la Petrolul".

Pentru a rezilia contractul Mustivar renunţă la cîteva zeci de mii de euro pe care Petrolul îi mai avea de achitat pentru performanţele din ultimele două sezoane.

"Pentru mine au fost 3 ani foarte frumoşi. Am crescut o dată cu echipa şi-mi pare foarte rău că mă voi despărţi de fanii Petrolului care m-au iubit şi m-au respectat pe teren şi în afara gazonului. Îi voi purta mereu în sufletul meu", a spus jucătorul pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.