Stranieri

Rocada eficientă » Fiorentina ia mai multe goluri cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, dar are punctaj mediu mai bun

Devenit titular incontestabil la Fiorentina, Tătărușanu pare să fi cîștigat definitiv duelul cu Neto // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ciprian a fost cel mai bun jucător al lui Montella în partida cu Genoa (1-1), fiind notat cu 7 pe linie în presă. Ghinionist la autogolul de biliard, s-a remarcat cu cîteva superparade.

Nu s-a înşelat deloc Montella cînd a făcut rocada Neto - Tătăruşanu în poarta Fiorentinei. Deşi n-a scăpat fără gol în nici una din cele 5 prezenţe în Serie A, Ciprian e mai eficient decît brazilianul care a refuzat prelungirea contractului.

Egalul cu Genoa de sîmbătă seară (1-1) i se datorează şi lui Tătă, ce a fost ales cel mai bun jucător al Violei, primind nota 7 în majoritatea ziarelor italiene.

"A evitat scufundarea corabiei la şutul lui Kucka", l-a lăudat Gazzetta. "Ghininist la autogol, s-a revanşat imediat. Splendid reflexul la ocazia lui Kucka", a completat Tuttosport.

Iar Corriere dello Sport a conchis: "Cel mai bun om de la Fiorentina, le-a refuzat gol lui Kucka, Niang şi Lestienne".

"N-am înţeles nimic!"
Montella a rămas uimit de autogolul lui Tătăruşanu, lovit în cap (foto) de mingea şutată tare în bară de Sturaro. "La început n-am înţeles nimic din fază. Sturaro a avut noroc, deşi putea să înscrie din prima. Ghinionul lui Tătăruşanu să se nimerească pe traiectorie!", explică antrenorul Fiorentinei.

1,60 puncte pe meci (8 în 5 jocuri) are Fiorentina cu Tătăruşanu, faţă de 1,50 cu Neto (24 în 16)

1,40 goluri pe meci (7 în 5 jocuri) a primit Viola cu Ciprian. Brazilianul a încasat 12 în 12 partide

"Tătăruşanu e foarte valoros. Joacă titular în "naţională" şi îl vedem la fiecare antrenament cît de bun este" (Milan Badelj, mijlocaş Fiorentina)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.