Stranieri

Arrivederci, Roma! » Vlad Chiricheş rămîne deocamdată la Tottenham şi primeşte un contract nou. De consolare?!

Chiricheș nu scapă de Hazard. Belgianul a fost coșmarul său în duelul din tur cu Chelsea

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Tricolorul” ar urma să primească mai mulţi bani. Potrivit actualului acord, scadent în 2018, el cîştigă 1,2 milioane de euro pe an.

Roma şi-l dorea, Vlad Chiricheş îşi dăduse acordul, dar cu Tottenham e imposibil să faci afaceri ieftine. Dacă Real s-a convins în 2013, cînd a scos din buzunar 94 milioane euro pentru Gareth Bale, ieri a venit rîndul italienilor s-o afle.

Oferta lor, împrumut pînă-n vară, pentru 500.000 euro, cu opţiune de cumpărare, nici măcar nu s-a apropiat de pretenţiilor londonezilor: 3 milioane pînă la 1 iulie, cu obligativitate de cumpărare!

Oricum, din toată această poveste, Chiricheş are şi de cîştigat. Potrivit unor surse din anturajul clubului, Spurs vor să-i facă un nou contract. Nu se cunosc cifrele, dar se pare că "tricolorul" va primi un salariu mai mare de 1,2 milioane euro anual, cît îi garantează acordul în vigoare din 2013.

Mai rămîne locul în echipă. În condiţiile unei concurenţe dure, ex-stelistul şi-a creat un atu demonstrînd că poate evolua şi pe flancul drept al apărării, nu doar în centru. Acesta, se pare, este şi motivul pentru care managerul Mauricio Pocchetino a decis să-l păstreze. Deocamdată.

5 ani e durata contractului pe care Chiricheş l-a semnat cu Tottenham în vara lui 2013. Englezii i-au plătit Stelei 8,5 milioane euro

2 luni au durat negocierile dintre Roma şi Tottenham pentru Chiricheş. Romanii l-au vrut şi-n 2013, dar Spurs au oferit mai mult

6 meciuri a bifat Chiricheş la Tottenham în Premier League 2014-2015, din 23 posibile. În total, 474 minute

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.