Stranieri

VIDEO Al Hilal s-a calificat în semifinalele Cupei Prinţului după 3-0 cu Hettein Club » Adversar facil pentru Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Pintilii în faza următoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 februarie 2015

În ultimele zile au circulat mai multe ştiri în presa arabă cum că Laurenţiu Reghecampf ar fi obligat să cîştige meciul de azi, din Cupa Prinţului, pentru a nu fi demis. 

Zvonurile au fost infirmate de fostul antrenor al Stelei, iar echipa sa a cîştigat oricum partida cu Hettein Club, scor 3-0, care a fost mai uşoară decît se aştepta Reghe.

Formaţia din liga secundă a jucat din minutul 12 în 10 oameni, după ce Omar Al Ameir a fost eliminat. Peste doar 3 minute Al Hilal a deschis scorul din 11 dintr-un penalty transformat de Thiago Neves. (VIDEO)

După pauză formaţia fostului tehnician al Stelei a mai marcat de două ori. Salman Al Faraj a punctat în minutul 64 (VIDEO), iar Issa Al Mahyani a înscris în propria poartă în prelungirile jocului. (VIDEO)

După acest rezultat Al Hilal s-a calificat în semifinalele competiţiei unde o va întîlni pe Al Khaleej, ocupanta locului 12 din 14 echipe în Arabia Saudită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.