Altele

"Ajutaţi-mă să sar din nou!" » Unul din cei mai buni săritori cu schiurile din România încearcă să-şi strîngă banii de recuperare pe internet

Articol de Răzvan Luţac  —  marţi, 03 februarie 2015

În vîrstă de 21 de ani, Remus Tudor are nevoie de circa 3.500 de dolari pentru refacerea după o accidentare gravă, ruptură de ligamente încrucişate şi menisc la genunchiul stîng. "Visul meu este să ajung la Jocurile Olimpice din 2018", spune băiatul.

Pentru a face rost de sumă, tînărul a apelat la site-ul rallyme.com, destinat ajutorării sportivilor aflaţi în impas. Băiatul s-a accidentat în 2014, în Polonia, după care a început cursa pentru refacere.

Remus poate fi ajutat prin donaţii pe site-ul rallyme.com, apasînd aici.

"După operaţie îmi trebuia, imediat, transferul într-o clinică specializată de recuperare. Nu s-a întîmplat asta. Am ajuns într-una normală, la Braşov. Unde mă refăceam cît să mai pot umbla din nou!". A ajuns la specialişti abia la două luni, prin noiembrie. "La Clinicco, tot în Braşov. Medicii s-au speriat cînd mi-au văzut genunchiul. Mi-au spus că nu se observa deloc că aş fi făcut recuperare!"

Povestea integrală a săritorului cu schiurile a apărut în ediţia tipărită a Gazetei şi pe platforma Gazeta Digitală. Click aici pentru a o citi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.