Liga 1

Steaua a cîştigat cu ŢSKA, dar Costel Gâlcă încă nu e mulţumit de joc: "Nu e echipa pe care o vreau eu" » Ce spune despre viitoarele transferuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 februarie 2015

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, nu e încă foarte mulţumit de jocul echipei sale din amicalul cu ŢSKA, terminat cu victoria campioanei, scor 1-0. 

Tehnicianul roş-albastru va discuta în această seară cu selecţionerul Anghel Iordănescu despre problema jucătorilor care trebuie să meargă la naţională.

"Am cîştigat, dar mai avem multe de pus la punct. Ne grăbim prea mult pe faza de construcţie. Cred că la următorul meci avem nevoie de mai multă omogenitate.

Lăsăm prea multe spaţii între linii. Mai avem mult de muncă. Încă nu e echipa pe care o vreau eu. Ţucudean e bine pregătit fizic, dar trebuie să îl integrăm în grup.

Vom vedea ce va fi în viitor, dacă vor mai pleca jucători probabil vom mai aduce. Să vedem. Urmează să discut cu Anghel Iordănescu despre jucătorii de la naţională. Sper să fie bine pentru ambele părţi", a spus Costel Gâlcă la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.