Tenis

Incredibil! Declaraţii de necrezut ale unui oficial: "Da, este mult doping în tenis! Jucătorii trebuie lăsaţi să se dopeze" :O

foto: jurnalul.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 februarie 2015

Tot mai multă lume vorbeşte despre problema dopajului în tenisul mondial, iar tatăl unei jucătoare importante a oferit un interviu în care a abordat acest subiect.

Sergio Giorgi, tatăl jucătoarei Camila Giorgi (locul 33 în lume) şi căpitanul nejucător al echipei Italiei, consideră că foarte mulţi jucători se dopează şi a oferit o soluţie de necrezut pentru această problemă.

"Normal că este doping în tenis. Este plin de doping. Au doctori care îi acoperă, dar uitaţi-vă la muşchii unor jucători de tenis sau cum aleargă. Nu este normal.

Controalele doping sînt ridicole, nu sînt necesare. Singura soluţie este să laşi jucătorii să se dopeze dacă vor. Nu i-aş permite niciodată Camilei să o facă pentru că dopingul te distruge şi în viaţă nu contează doar ceea ce se întîmplă pe teren, este important să te simţi bine după ce închei cariera", a spus antrenorul în presa din Italia.

Citeşte şi: Hercule în fustiţă » Cristian Geambaşu aruncă o umbră asupra victoriei Serenei Williams: "Atît timp cît dopingul e subiect tabu..."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.